معرفی یک کتاب مفید برای طراحان گرافیک
معرفی این کتاب
کتاب مبانی طراحی گرافیک نوشتـه ایمی آرنستون و ترجمه حسام حسن زاده دانشآموختهٔ طراحی گرافیک و مدرس است. انتشارات سوره مهر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر دربارهٔ هنر طراحی گرافیک است. گرافیک در ایران هنر «ارتباط تصویری» نیز نامیده شده!
درباره کتاب
کتاب مبانی طراحی گرافیک را نویسندهٔ کتاب «مبانی طراحی دیجیتالی» نوشته است؛ کتاب مبانی طراحی گرافیک در فصل اول دربارهٔ کاربرد هنر طراحی سخن گفته است. فصل دوم این کتاب تاریخ طراحی گرافیک را مرورو کرده و فصل سوم درمورد موضوع «ادراک» مطالبی را ارائه کرده است. فصل چهارم کتاب حاضر «به سوی تعادلی پویا» نام دارد که به موضوعات وحدت بصری و ذهنی و نکات دیگری که به هنر گرافیک مربوط میشوند، پرداخته است. فصل پنجم نیز تحتعنوان «گشتالت مطلوب» به موضوعاتی همچون نماد، لوگو و علائم تجاری پرداخته است. فصلهای بعدی این کتاب بهترتیب «کاربرد زبان تصویری»، «پویایی چیدمان»، «پویایی رنگ»، «تصویر و عکس در طراحی»، «طراحی تبلیغاتی چیست؟» و «تولیدات گرافیک آنلاین و چاپی» نام دارند. و در پایان هر فصل پروژهها و تمرینهایی برای دانشجویان رشتهٔ گرافیک در نظر گرفته شده است.
چه کسانی بخوانند؟
خواندن این کتاب رو بیشتر به دانشجویان و دوستداران هنرهای تجسمی و زیرشاخه طراحی پیشنهاد میکنم.
بخشهایی از این کتاب
«موضوع کتاب حاضر کاربرد اصول ادراک بصری است تا به تمرین ارتباطات تصویری کمک کند. مطالعه دربارهٔ طراحی گرافیک باید با کاربرد مبانی و نظریههای طراحی پایه آغاز شود. ویژگی مسائل طراحی گرافیک این است که با اطلاعاتی دربارهٔ چگونگی درک و شکلگیری یک سطح دوبُعدی در هم آمیخته است. در این کتاب، در عین حال که تکنیکهای طراحی گرافیک را یاد میگیرید، میآموزید که آنها تا چه حد با نظریههای پایهٔ طراحی دوبُعدی، که در مقاطع قبلی یاد گرفتهاید، ارتباط دارند.
«طراح باید عکسهایی را برای استفاده در متن به دست آورد یا فرصت مرتب کردن عکسهای خاصی را داشته باشد. شما ممکن است شخصاً آنها را انتخاب کنید یا از آنها عکسبرداری کنید. خواندن واحد درسی عکاسی در طراحی گرافیک ایدهٔ خوبی برای هر دانشجوست. با در نظر گرفتن این سه مورد عکسهایی برای صفحهآرایی خودتان انتخاب کنید: کیفیت چاپ یا فایل دیجیتالی، ارزش طراحی، و توان ارتباط.
برنامههای ویرایش عکس این امکان را فراهم کردهاند که مشکلات کیفیت چاپ را برطرف کنید. دانستن این نکته خالی از فایده نیست که کیفیتهای چاپ خوب در عکس به منظور تشخیص و حفظ آنهاست. از نبودِ تضاد بین قسمتهای تاریک و روشن، طیف وسیع رنگ سایهها، فوکوس دقیق، خراش، لکههای گَرد و غبار، و دیگر نقصها اطمینان حاصل کنید. جعبهٔ فوکوس دیجیتال، که بحث آن گذشت، ارتباط بین رزولوشن دیجیتالی و تغییر اندازه است.»
از طریق دکمه های زیر میتونید به پیج اینستاگرام و کانال یوتیوب جهت مشاهده آموزشها و به کانال تلگرام جهت دریافت فایلهای تمرین دسترسی داشته باشید، جهت ارتباط با مدرس و پشتیبانی تیکت ارسال بفرمایید!
دیدگاهتان را بنویسید